Zoeken naar prive kliniek antwerpen

   
   
 
prive kliniek antwerpen
Wellness Kliniek Plastische chirurgie in Belgi voor Nederlanders.
Welkom in de Wellness kliniek De Wellness Kliniek is n van de grootste privziekenhuizen in Europa gewijd aan cosmetische ingrepen met meer dan 15 jaar ervaring. Top specialisten uit binnen en buitenland Onze arts-specialisten zijn expert deskundigen in hun cosmetisch vakgebied.
Praktijk voor plastische chirurgie Antwerpen Dokter Robin Van Look.
Dokter Robin Van Look is een internationaal gediplomeerd en erkend esthetisch en plastisch chirurg. Hij kreeg als een van de jongste chirurgen de Belgische onderscheiding van Fellow of the Collegium Chirurgicum Plasticum en leidt sinds 1997 zijn eigen privékliniek in Antwerpen.
Eerste privékliniek voor verslaafden geopend Brasschaat Gazet van Antwerpen.
Buikgriep velt 30 van de 49 werknemers bij Voka Antwerpen. Limburgse politie plukt stadsarbeider 28 van zitmaaier in groot drugsonderzoek. Virtuele oorlog tussen griepcommissaris Marc Van Ranst en N-VA: Dit is pure intimidatie. Antwerpen Proeft start op 1 mei, maar voert rustdag in.
o2 Clinic Esthetisch medisch centrum in Antwerpen.
o2 Clinic is een privékliniek in Antwerpen die gespecialiseerd is in schoonheidsbehandelingen en esthetische chirurgie. Wij streven ernaar het uiterlijk en het zelfvertrouwen van onze patiënten te verbeteren. Daarbij gaat de veiligheid van onze patiënten boven alles. 32 3 252 96 00. Maak een afspraak. Ons gastenverblijf bevindt zich op het bovenste verdieping van onze kliniek.
Medipolis Antwerp Private Clinic.
Met heel veel trots melden we u dat Medipolis als enige oogcentrum in België de EVO ICL de nieuwste evolutie op vlak van refractiechirurgie mag implanteren. Onze oogartsen hebben tevens intensief meegewerkt aan de ontwikkeling van deze high tech implantlens.
Carpe Clinic Home.
MEDICAL SKIN EXPERTS. Welkom bij Carpe Clinic gespecialiseerd esthetisch centrum voor zowel gelaat, lichaam als haar in Antwerpen. Ons team van artsen en skin experts combineert al 25 jaar lang medische kennis met baanbrekende behandelmethodes en de meest vooruitstrevende apparatuur. Voor het mooiste en beste resultaat, op maat van uw huid. MAAK EEN AFSPRAAK. Uw kliniek voor esthetische verzorging van gelaat, lichaam haren met gerichte oplossingen op maat.
Antwerpen heeft 14 klinieken op KliniekErvaringen.nl.
De dichtsbijzijnde kliniek in de omgeving van Antwerpen is Beveren, op 10 kilometer afstand. Op ons reviewplatform zijn 3 artsen gevonden die werkzaam zijn in Antwerpen. Deze artsen hebben in totaal 286 reviews ontvangen en zijn beoordeeld met een 85, als gemiddeld eindcijfer.
Specialist in borstvergrotingliposuctielipofilling, en Haarverlies.
De Delta Clinic in Lichtaart / Kasterlee, informeert u waarheidsgetrouw, objectief, relevant, verifieerbaar, discreet en duidelijk over al haar diensten. Voor welke behandeling u ook een beroep doet op ons, onze dokters gaan steeds uiterst voorzichtig en veilig te werk en zullen u de meest efficiënte oplossing aanbieden.

Contacteer ons