Meer resultaten voor prive kliniek cardiologie

   
   
 
prive kliniek cardiologie
Cardiologie Centrum Voorschoten Hart Long Centrum Leiden.
Cardiologie Centrum Voorschoten is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen het Leids Universitair Medisch Centrum, het Bronovo Ziekenhuis en Cardiologie Centra Nederland. Wij streven er naar u de beste cardiologische zorg te bieden. Naast professioneel is de service bovenal persoonlijk en toegankelijk.
Wie zijn wij HartKliniek Nederland.
Na veel overleg, advies inwinnen, late avonden en lange gesprekken besloten beide cardiologen dat zij daarvoor een onafhankelijke kliniek voor cardiologie moesten starten volgens deze geheel nieuwe en unieke formule. Dat werd HartKliniek Nederland. Naar een ijzersterke eerste lijn. Naar een ijzersterke eerste lijn.
Hart en vaatklachten Behandeling Bergman Clinics.
Hier wordt de totale gemiddelde score beschreven die cliënten, die het afgelopen jaar zijn behandeld, ons hebben gegeven. In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden nadat ze in onze kliniek zijn geweest om ons een rapportcijfer te geven op een schaal van 0 tot 10.
Cardiologie Heelsum.
Stichting Cardiologie Heelsum informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Stichting Cardiologie Heelsum informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Stichting Cardiologie Heelsum informeert patiënten indien Stichting Cardiologie Heelsum bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.
Stichting Cardiologie Amsterdam Home.
Naast de voordelen van het one-stop-principe bieden wij nog meer service om de patiënt optimaal van dienst te zijn. Stichting Cardiologie Amsterdam is gevestigd op Vlierweg 26 in Amsterdam Noord, direct achter de Klaprozenweg. Voor de deur is er ruimvoldoende gratis parkeergelegenheid.
Cardiologie Centra Nederland Geen wachttijden Onze zorg klopt!
Cardiologie Centrum Hoogvliet. Cardiologie Centrum IJmond IJmuiden. Cardiologie Centrum Utrecht. Cardiologie Kliniek Flevoland. Cardiologie Centrum Voorschoten. Cardiologie Centrum Zeeland. Online uw vraag stellen. U kunt ons online een vraag stellen over hart en vaatziekten, uw gezondheid of andere vragen betreffende Cardiologie Centra Nederland.
Vrouwenhart HeartLife Klinieken HeartLife Klinieken.
Er zijn in de cardiologie naast de verschillen in klachten ook verschillen in de behandeling. Janneke Wittekoek is specialiste op het gebied van vrouwen en hart en vaatziekten. Ze werkt nauw samen met gynaecologen en andere specialisten gericht op man/vrouw verschillen die van belang kunnen zijn in diagnosestelling.
32 cardiologiecentra in Nederland.
Cardiologiecentrum Care for Heart. Cardiologie Centrum IJmond. Cardiologie Centrum Hoogvliet. Cardiologie Centrum Utrecht. Cardiologie Centrum AMC. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde cardiologiecentra. Cardiologie Centra Nederland 8.7. Cardiologie Kliniek Flevoland 8.6. Cardiologie Centrum Dokkum /.
Cardiologie van het hoogste niveau HartKliniek Nederland.
Dat betekent 1 op 1 met elkaar en een cardioloog die alle onderzoeken meteen zelf doet of er persoonlijk bij aanwezig is. U weet waar u aan toe bent. Een heel persoonlijke en vertrouwde manier van cardiologie. Meest persoonlijke cardiologiecentra van Nederland.
Hartonderzoek Privatescan.
Met diverse onderzoeken wordt de conditie van uw hart bepaald en worden ook uw longen getest. Het cardiologie pakket extra is standaard opgenomen in de verschillende Total Body Scan pakketten van Privatescan. Tijdens het cardiologie pakket worden de onderstaande onderzoeken uitgevoerd.

Contacteer ons