Meer resultaten voor dermatologie kliniek

   
   
 
dermatologie kliniek
Dermatologie kliniek Westerpark dermatologen en huidtherapeuten voor behandeling van huidziekten.
Home Behandelingen Dermatologie. U-Clinic Westerpark is gespecialiseerd in de dermatologie de diagnose en behandeling van huidaandoeningen. Net als bij de andere U-Clinic vestigingen valt op hoe de specialisten zélf de volledige begeleiding verzorgen. Van het eerste kennismakingsgesprek tot en met de nazorg.
Mauritskliniek, dermatologie huidtherapie spataderen huid.
Mauritskliniek Den Haag Dermatologie. Louis Couperusplein 2. 2514 HP Den Haag. Tel: 088 628 74 00. Web: Mauritskliniek Den Haag. Maandag t/m vrijdag 08.00 17.00. Woensdag 18.00 19.30. Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken. Selecteer uw kliniek.
80 dermatologische centra in Nederland.
Het gemiddelde cijfer van alle dermatologische centra in Nederland is een 8.7 op basis van 1260 waarderingen. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Locatie Den Haag. Dermalink, polikliniek voor dermatologie en flebologie.
DermaPark.
U kunt hierbij denken aan eczeem, psoriasis, acne, urticaria netelroos, moedervlekken. Naast deze algemene dermatologie zijn onze dermatologen bovendien gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van spataders en huidkanker. Het hele team van DermaPark streeft naar optimale zorgverlening en begeleiding op maat.
Huidziekten dermatologie Polikliniek de Blaak.
Het resultaat is dat ik nu al 70% minder klachten heb dan de afgelopen jaren. Polikliniek de Blaak heeft het Kwaliteitszegel Dermatologie ontvangen van de Vereniging Huidpatiënten Nederland. Het Kwaliteitszegel Dermatologie is door Huidpatiënten Nederland toegekend aan ziekenhuizen en behandelcentra die voldoen aan 18 kwaliteitscriteria.
Huidaandoeningen Uiterlijk en huid Bergman Clinics.
DIT CIJFER GEEFT DE GEMIDDELDE SCORE VAN CLIËNTEN DIE IN 2017 DOOR BERGMAN CLINICS ZIJN BEHANDELD, TEN AANZIEN van de indruk van de kliniek. In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden nadat ze in onze kliniek zijn geweest om ons een rapportcijfer te geven op een schaal van 0 tot 10.
Behandelcentrum voor gynaecologie en dermatologie Roosevelt Kliniek.
Behandelcentrum voor gynaecologie en dermatologie. Roosevelt kliniek nu ook in Monster met Dermatologie en Cosmetiek. De Roosevelt kliniek is vanaf nu geopend in Monster Molenweg 41, 1ste etage. Primeur in Nederland: De MonaLisa Touch laser. Een revolutionaire doorbraak in de niet-hormonale behandeling van vaginale klachten na de menopauze.
Dermatologie Roosevelt Kliniek.
De dermatoloog kijkt niet alleen naar de huid, maar heeft ook aandacht voor hoe de patiënt in zijn vel zit en hoe iemand zijn kwaal beleeft. De deelgebieden van de dermatologie die in de Roosevelt Kliniek worden uitgeoefend zijn de algemene dermatologie, dermato oncologie, genitale dermatologie, SOA en operatieve en cosmetische dermatologie.
Dermatologie DC Klinieken.
Dermatologie is het specialisme dat zich richt op huidziekten, zoals aandoeningen aan huid, nagels en haar. Vrijwel iedereen heeft een of meerdere aandoeningen aan de huid, vaak zijn deze onschuldig. Als een huidziekte of andere dermatologische aandoening zich verder ontwikkelt, kan dit verstrekkende gevolgen hebben.
Dermalink Polikliniek Dermatologie en Flebologie.
Dermalink staat voor een effectieve behandeling van huidziekten en spataderen van hoge kwaliteit, die steeds weer getoetst wordt aan nieuwe inzichten en eisen in de vakgebieden dermatologie en flebologie. Dermalink staat voor een minimale wachttijd tussen aanmelding en eerste afspraak en een vloeiende doorlooptijd naar vervolgafspraken. Dermalink staat voor een patiënt vriendelijke service waarbij begrip leeft voor de last, schaamte en het ongemak die huidziekten en spataderen veelal met zich meebrengen. Wie voeren de behandeling bij Dermalink uit? Onderzoek en behandeling worden bij Dermalink uitgevoerd door twee zeer ervaren dermatologen. De medisch inhoudelijke zorg wordt niet gedelegeerd aan vaatlaborant, verpleegkundige of fleboloog. Wat heb ik nodig voor een consult bij Dermalink? Een bezoek aan Dermalink gaat op afspraak, altijd via een verwijzing door een huisarts of een ander medisch specialist. Komt u voor de eerste keer in de kliniek?

Contacteer ons