Zoeken naar ask kliniek eindhoven

   
   
 
ask kliniek eindhoven
ASK Eindhoven Centra voor seksuele gezondheid en Abortusklinieken Digitale Sociale Kaart Nederland.
RutgersStimezo is een kliniek voor seksualiteitszorg, geboorteregeling en abortushulpverlening. Website Stimezo Zuid Nederland. Vanuit de kliniek in Eindhoven biedt RutgersStimezo advies, behandeling en begeleiding bij vragen en problemen op het gebied van seksualiteitszorg, geboorteregeling, SOA-preventie en onbedoelde of ongewenste zwangerschap.
Deze domeinnaam is via de veiling van DomainOrder.nl geregistreerd.
De domeinnaam mildred-rutgershuis.nl is geveild op DomainOrder.nl en daarna succesvol geregistreerd voor de hoogste bieder in onze veiling. Deze domeinnaam is geveild en daarna succesvol geregistreerd voor de hoogste bieder in onze veiling. Deze domeinnaam is dan ook niet meer beschikbaar op DomainOrder.nl.
eindhovenervaringen.
Ik vind de steun die je in de kliniek krijgt zo hartverwarmend! Ik had geen antibiotica gekregen en ik heb het laten doen in Eindhoven. En dat terwijl ze er bij mij 3 keer over gedaan hebben om het eruit te krijgen.
Gemeentelijke informatiegids Meierijstad ASK Abortus Seksualiteits Kliniek Eindhoven.
Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud. ASK Abortus Seksualiteits Kliniek Eindhoven. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Jan van Schoonvorststraat 20-22, 5611 PK Eindhoven. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Meierijstad Organisaties en verenigingen R Relatie/seksualiteit.
Mildred Clinics, locatie Eindhoven Eindhoven.
Inloggen voor pakkethouders. Terug naar zoekresultaten. U bent hier.: Mildred Clinics, locatie Eindhoven Eindhoven. Mildred Clinics, locatie Eindhoven Eindhoven. Adres Jan van Schoonvorststraat 22-24. 5611 PK Eindhoven. Locatie Deze locatie is onderdeel van Mildred Clinics. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig?

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
COC Eindhoven en regio ASK RutgersStimezo.
ASK werkt samen met Rutgerszuid www.rutgerszuid.nl en Rutgershuis-oost www.rutgershuis-oost.nl Zie voor verdere informatie de betreffende websites. Daarnaast bieden we in Eindhoven ook Sense consulten aan. Deze consulten zijn speciaal voor jongeren tot en met 24 jaar met vragen over anticonceptie, seksueel overdraagbare aandoeningen soas en onbedoelde of ongewenste zwangerschap.
Home Mildred Clinics.
In Arnhem kun je behandeld worden van maandag t/m donderdag. Behandeldagen locatie Eindhoven. In Eindhoven kun je behandeld worden van maandag t/m donderdag. Als je je zwangerschap beÃĢindigt door curettage, krijg je een behandeling in de kliniek. Met behulp van een eendenbek brengt de arts een smal buisje in je baarmoederholte.
Directeur/bestuurder Abortusklinieken.
Het Centrum voor Seksuele Gezondheid Zuid en Oost Nederland CSGZON is de koepelstichting voor twee eerstelijnscentra voor seksuele gezondheid: ASK Mildredhuis in Arnhem en ASK RutgersStimezo in Eindhoven. Beide klinieken zijn gespecialiseerde eerstelijnscentra met een breed pakket van zorg op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheid. Beide ASK klinieken zijn door de overheid erkend en gesubsidieerd. Belangrijk en bijzonder onderdeel van de zorg die wordt geboden, is de abortushulpverlening. Deze bestaat uit het bieden van hulp aan vrouwen met een mogelijk ongewenste zwangerschap en hun eventuele partners, het uitvoeren van de abortus en het verlenen van nazorg. Vrouwen krijgen ondersteuning en begeleiding bij het maken van een weloverwogen besluit over abortus. Naast de abortushulpverlening bieden de werkorganisaties ook hulpverlening, voorlichting en advies op het gebied van anticonceptie, SOA en seksualiteit. De dienstverlening is in beide klinieken identiek, behalve dat er in de kliniek in Arnhem ook 2 e trimester behandelingen worden uitgevoerd.

Contacteer ons