Zoeken naar prive kliniek

   
   
 
prive kliniek
kwaliteit privekliniek. Stel uw vraag Uw vraag of mening Algemeen.
Er zijn verschillende manieren om na te gaan wat de kwaliteit is van een kliniek en de daar werkende artsen. U kunt navraag doen bij Zelfstandige Klinieken Nederland ZKN. Via de website van ZKN kunt u zelf nagaan of de kliniek het ZKN keurmerk heeft.
Zelfstandige Klinieken Nederland.
Met de vernieuwde samenwerking komt er nog beter inzicht in patiëntervaringen in zelfstandige klinieken. Dialysecentrum Ravenstein behaalt als eerste zelfstandige kliniek VIPP module A1. Dialysecentrum Ravenstein als eerste zelfstandige kliniek in Nederland module A1 binnen het VIPP fase 2-programma behaald binnen de gestelde deadline voor zelfstandige klinieken van 1 oktober 2018.
Privéklinieken en Zelfstandig behandelcentra ZBC.
Het gaat om planbare, minder complexe zorg waarvoor de patiënt niet hoeft te worden opgenomen. De behandelingen lopen uiteen van staaroperaties en ooglaser behandelingen tot heupoperaties en operaties aan ruggen en handen. Van behandelingen van huidziekten zoals eczeem tot cosmetische behandelingen en ingrepen.
255 overige klinieken in Nederland.
Alexander Monro Ziekenhuis Borstkankerziekenhuis. Cura Clinic Hoensbroek. DC Klinieken Roermond. Parkkliniek en Park Medisch Centrum. Medisch Centrum Wetering. Medisch Centrum Waalre. Acibadem International Medical Center. Organisatie: Overige kliniek. Den Haag 10. Online afspraak maken 1. Nog niet op deze site?
Kliniek BeauCare Privé kliniek voor esthetische chirurgie.
Onze operatiezalen zijn uitgerust met de meest hoogtechnologische materialen operatiezalen klasse S3. Kliniek BeauCare is gevestigd in een modern pand, in een mooi kader. Kliniek BeauCare biedt haar patiënten garanties, zowel op het vlak van ingrepen als de vooropgestelde prijs.
Waarom kiezen voor een privékliniek?
Daarbij staat er een team van andere specialisten en behandelaars voor je klaar, zodat je indien gewenst een totaaladvies krijgt. Ook een belangrijk verschil is dat in een kliniek service en persoonlijke aandacht voorop staan. Je bent er dus geen nummer.
Reinaert kliniek.
NIEUWSBRIEF 16-08-2018 Nieuwsbrief aan alle verwijzers met introductie van nieuwe specialisten/specialismen. PERSBERICHT 26-06-2018 Trauma en orthopedisch chirurg Noreen Vingerhoedt start op 1 juli 2018 als orthopedisch chirurg bij de Reinaert Kliniek. Vingerhoedt completeert het orthopedisch team van Van Steijn en Malefijt.
Is Van Linschoten Specialisten een privékliniek? Van Linschoten Specialisten.
Klachten en geschillen. De kliniek is telefonisch bereikbaar vanaf 0815. Zorg op maat voor kinderen. Behandelingen in beeld. Wist u dat. U voor een consult bij de KNO-arts een verwijzing nodig heeft? Home KNO Heelkunde Veelgestelde vragen Is Van Linschoten Specialisten een privékliniek?
Bergman Clinics FocusKlinieken, 100% vergoed bij medische indicatie.
Bergman Clinics heeft op vrijdag 31 augustus, in aanwezigheid van de Hilversumse wethouders Wimar Jaeger en Anette Wolthers, officieel haar nieuwe, multifunctionele behandel en operatiecentrum, aan de Marathon 1 in Hilversum Oost nbs. Artikel Gooi Eemlander Start kliniek in Hilversum.
Vergoeding privékliniek 2018 ZorgverzekeringWijzer.
In deze kliniek kunnen ook alleen basisartsen, fysiotherapeuten en verpleegkundigen werken. Sinds 29 mei 2010 is een privékliniek wettelijk verplicht zich te registreren, zodat de Inspectie voor de Gezondheidszorg toezicht kan houden op alle klinieken. Het contact met de patiënt is vaak persoonlijker dan het contact met een patiënt in een ziekenhuis.

Contacteer ons