Resultaten voor psychiatrische kliniek eindhoven

   
   
 
psychiatrische kliniek eindhoven
De Woenselse Poort dewoenselsepoort.nl.
De Woenselse Poort biedt forensische zorg aan psychiatrische patiënten. We bieden hen hoogwaardige deeltijd klinische behandelingen. Veiligheid staat in ons aanbod centraal: voor onze cliënten, onze medewerkers en voor de samenleving. 5 september 2018 Studenten geven stageplek bij De Woenselse Poort een 8!
Over Psychiatrie.
Wat doen wij? Bij het specialisme Psychiatrie onderzoeken en behandelen de zorgverleners mensen met uiteenlopende ernstige psychische en psychiatrische problemen. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met ernstige stemmingsproblematiek vooral depressie en manisch-depressieve stoornissen, lichamelijk onvoldoende verklaarde klachten en ernstige eetstoornissen.
Gevaarlijke en onveilige situaties in beveiligde kliniek Eindhoven: tientallen bronnen slaan alarm Omroep Brabant.
EINDHOVEN De veiligheid van cliënten en medewerkers van psychiatrische kliniek De Woenselse Poort staat op het spel. Volgens tientallen ex-medewerkers, cliënten, advocaten en nabestaanden wordt dit veroorzaakt door grootschalig drugsgebruik, intimidatie, onvoldoende toezicht en liefdesrelaties tussen personeel en cliënten. Zij vinden de huidige situatie onhoudbaar en slaan groot alarm.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Homepage GGzE. Facebook icon. Twitter icon. LinkedIn icon. YouTube icon.
Geestelijke gezondheidszorg voor mensen in Eindhoven en omgeving. Waar kunnen we je mee helpen? Ik zoek hulp. GGzE helpt je verder. Ik wil werken bij GGzE. GGzE geeft je de ruimte om regie te nemen in je werk. Hier vind je ons.
Psycholoog / Psychiater / Psychotherapeut Eindhoven.
Stichting Psycho Eindhoven. 5611 ZS Eindhoven. Tel 040 244 05 01. Voor aanmelding in 2017 is er een stop voor de zorgverzekeraars VGZ, CZ, Achmea en Menzis. Voor aanmeldingen in 2018: lees de homepage. Stichting Psycho Eindhoven. 5611 ZS Eindhoven.
77 forensische centra in Nederland.
Van der Hoeven Kliniek, locatie Utrecht. De Kijvelanden, Forensisch psychiatrische poli en dagkliniek Het Dok Rotterdam. Palier, Forensische Polikliniek Rotterdam. Dichterbij, Specialistische en Forensische zorg Stevig. De Kijvelanden, Forensisch Psychiatrisch Centrum. GGZ Noord-Holland-Noord, locatie De Strandwal 2-8. Organisatie: Forensisch centrum.
Kliniek Intensieve Behandeling Inforsa. Kliniek Intensieve Behandeling Inforsa.
Forensisch Psychiatrische Kliniek. Forensisch Ambulante Zorg. Kliniek Intensieve Behandeling. De Kliniek Intensieve Behandeling KIB biedt klinische overname of verpleegkundige consultatie wanneer een behandeling in een reguliere GGZ-kliniek is vastgelopen of dreigt vast te lopen. Deze ontwrichting kan verschillende oorzaken hebben. Zoals ernstige gedragsproblemen of agressie, zeer complexe problematiek met comorbiditeit of een problematische interactie tussen cliënt en behandelteam. De KIB heeft de expertise en ervaring in huis om de impasse in de behandeling te doorbreken. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de cliënt en verwijzende instelling. De KIB van Inforsa is een derdelijnsvoorziening en ondersteunt met name GGZ-instellingen in Noord-Holland, Friesland, Groningen, Overijssel en Drenthe. Instellingen in andere regios kunnen terecht bij één van de andere vier KIBs in Nederland. Het gaat om CIB Palier, KIB Eindhoven, KIB Trajectum, KIB van der Hoeven Kliniek en De Jutters.
Forensisch psychiatrische kliniek Wikipedia.
Een forensisch psychiatrische kliniek FPK is in Nederland een kliniek waar mensen worden opgenomen op basis van verschillende strafrechtelijke titels. Vaak worden zij vanwege psychiatrische problematiek beschouwd als detentieongeschikt of acht men het gewenst dat zij een psychiatrische behandeling ondergaan voor zij weer in vrijheid worden gesteld. Sommige patiënten worden opgenomen met een tbs met voorwaarden. Patiënten met een tbs met dwangverpleging kunnen alleen opgenomen worden als zij binnen een Forensisch psychiatrisch centrum voldoende verlofmogelijkheden hebben opgebouwd. Doorgaans is een FPK onderdeel van een reguliere GGZ-instelling. Een FPK dient wel te voldoen aan de eis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie Dienst Justitiële Inrichtingen om veiligheidsniveau 3 te waarborgen. FPK's' in Nederland bewerken. FPK Assen, GGZ Drenthe, Assen. FPK De Beuken, Boschoord. FPK De Woensele Poort, Eindhoven.

Contacteer ons