Op zoek naar expert kliniek eindhoven?

   
   
 
expert kliniek eindhoven
Hand of polsklachten in Venlo Xpert Clinic.
Mijn team en ik staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. In de kliniek in Venlo vinden het consult, de controles, de therapie en kleine ingrepen plaats. Voor grotere ingrepen wordt u verwezen naar onze vestiging in Eindhoven.
Behandelaars Xpert Clinic.
Informatie voor verwijzers. Mijn Xpert kliniek. Maak direct een afspraak. Bel 088 778 52 03 Lokaal tarief 8.00-20.00. Bij Xpert Clinic wordt u behandeld door een zeer ervaren en specialistisch team. De operatieve ingrepen worden gedaan door onze handchirurgen, die zich helemaal hebben toegelegd op aandoeningen aan hand en pols.Voor revalidatie kunt u terecht bij onze handtherapeuten.
Vestigingen Xpert Clinic.
Informatie voor verwijzers. Mijn Xpert kliniek. Maak direct een afspraak. Bel 088 778 52 03 Lokaal tarief 8.00-20.00. Xpert Clinic heeft vestigingen, satellietvestigingen en poliklinieken. Op onze vestigingen vinden naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle grotere operaties plaats. Aan deze vestigingen zijn satellietvestingen verbonden. Dit zijn kleinere vestigingen met een behandelkamer waar kleinere ingrepen onder lokale verdoving plaatsvinden. Daarnaast bieden deze locaties natuurlijk de mogelijkheid voor consulten, diagnostiek, controles en therapie. Op de polikliniek vinden het consult, diagnostiek, de controles en de therapie plaats. De eventuele ingreep, klein of groot, zal plaatsvinden op de dichtstbijzijnde vestiging. Routebeschrijving en openingstijden. 1311 ZX, Almere. Routebeschrijving en openingstijden. 3813 ZX, Amersfoort. Routebeschrijving en openingstijden. Routebeschrijving en openingstijden. Routebeschrijving en openingstijden. 4817 TL, Breda. Routebeschrijving en openingstijden. 5216 BW, Den Bosch. Routebeschrijving en openingstijden. 2514 JG, Den Haag. Routebeschrijving en openingstijden. 5652 XR, Eindhoven.
Hand of polsklachten in Breda Xpert Clinic.
Op de polikliniek vinden het consult, diagnostiek, de controles en de therapie plaats. De eventuele ingreep, klein of groot, zal plaatsvinden op de dichtstbijzijnde vestiging in Eindhoven. Met ons team van artsen en handtherapeuten willen wij u de beste zorg leveren in een prettige omgeving. Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Mijn team en ik staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt.
Xpert Clinic Eindhoven Eindhoven.
5652 XR Eindhoven. Locatie Deze locatie is onderdeel van Xpert Clinic. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 58 waarderingen. 93% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Xpert Clinic is dé specialist in hand en polszorg. U wordt geholpen door artsen en handtherapeuten, die elke dag tientallen hand en polsproblemen onderzoeken en behandelen. Door die superspecialisatie kunnen wij snel een diagnose stellen en u de beste behandeling geven, met de persoonlijke aandacht en service van een zelfstandige kliniek.
De specialist in hand en polszorg Xpert Clinic.
Informatie voor verwijzers. Mijn Xpert kliniek. Maak direct een afspraak. Bel 088 778 52 03 Lokaal tarief 8.00-20.00. De specialist in hand en polszorg. Ik heb last van mijn hand. Veel voorkomende handaandoeningen. Carpaal Tunnel Syndroom. Ik heb last van mijn pols.
Hand of polsklachten in Den Bosch Xpert Clinic Xpert Clinic.
Mijn Xpert kliniek. Maak direct een afspraak. Bel 088 778 52 03 Lokaal tarief 8.00-20.00. Xpert Clinic Den Bosch. Welkom bij de polikliniek Den Bosch. Met ons team van artsen en handtherapeuten willen wij u de beste zorg leveren in een prettige omgeving. Op de polikliniek vinden het consult, diagnostiek, de controles en de therapie plaats. De eventuele ingreep aan uw pols of hand, klein of groot, zal plaatsvinden op de dichtstbijzijnde vestiging in Eindhoven.
Verhuizing Xpert Clinic Eindhoven per 1 juni Xpert Clinic.
In deze state of the art kliniek van meer dan 3000 m2 en met diverse OKs kunnen we onze patiënten nog beter en completer van dienst zijn. Per 1 juni 2016 is het nieuwe adres.: 5652 XR Eindhoven. 088 778 52 21.
Hand of polsklachten in Eindhoven Xpert Clinic.
Informatie voor verwijzers. Mijn Xpert kliniek. Maak direct een afspraak. Bel 088 778 52 03 Lokaal tarief 8.00-20.00. Xpert Clinic Eindhoven. Welkom bij Xpert Clinic Eindhoven. Welkom bij Xpert Clinic Eindhoven. Met ons team van artsen en handtherapeuten willen wij u de beste zorg leveren in een prettige omgeving.
Xpert Clinic Eindhoven in Eindhoven KliniekErvaringen.nl.
Welkom op de pagina van Xpert Clinic Eindhoven op KliniekErvaringen.nl. Het adres van deze kliniek is Pastoriestraat 137 in Eindhoven. Het is één van de klinieken in Eindhoven en heeft een gemiddelde beoordeling van 73. De gemiddelde beoordeling van alle klinieken in Eindhoven is een 81.

Contacteer ons