Zoeken naar bergman kliniek bilthoven plastisch chirurg

   
   
 
bergman kliniek bilthoven plastisch chirurg
Plastische chirurgie.
Maak een afspraak. Mijn Bergman Clinics. Maak een afspraak. Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics. Niet alle velden zijn juist ingevuld.: maak een keuze. Inwendige Zorg Amsterdam AMC. Inwendige Zorg Bilthoven. Oogzorg s Hertogenbosch.
drs. A. A. van Engeland, Anneke Plastisch chirurg Bergman Clinics.
Naast dit aspect van het vak heeft drs van Engeland meerdere malen deel genomen aan een missie naar India met stichting IntReS. Daar worden vooral patienten met hazenlippen, brandwonden en aangeboren afwijkingen geopereerd. Sinds januari 2010 is zij werkzaam als plastisch chirurg bij Bergman Clinics. Zij werkt op de vestigingen in Hilversum en Bilthoven.
drs. G.K. van Drunen, Bert Plastisch chirurgen Bergman.
Bert van Drunen. Als plastisch chirurg verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum LUMC en het Rijnland Ziekenhuis lokatie Rijnoord te Alphen aan de Rijn. Vanaf 1992 is dokter van Drunen werkzaam in het Medisch Centrum Scheveningen en sinds 2009 maakt hij deel uit van het medisch team van de Bergman Clinics.
drs. R.A. de Blécourt, Adriaan Plastisch chirurgen Bergman.
Naast zijn praktijk in de Bergman Kliniek is dokter de Blécourt ook verbonden aan het Holy Ziekenhuis te Vlaardingen. De reis van chirurg de Blécourt naar Uganda. Lid van de Nederlandse Vereniging van Esthetische Plastische Chirurgie. Adriaan De Blécourt is 43 jaar en sinds 1999 jaar werkzaam bij de Bergman Clinics.
dr. M.D.E. Koopmann, Maarten Plastisch chirurgen Bergman.
Dokter Koopmann is een fantastische plastisch chirurg en behoort absoluut tot een van de beste plastisch chirurgen van Nederland. Hij heeft mij heel. Dokter Koopmann is een fantastische plastisch chirurg en behoort absoluut tot een van de beste plastisch chirurgen van Nederland. Hij heeft mij heel. Borstvergroting door Dokter Koopmann bij Bergman Clinics.
dr. E.J.C.M.P. Lommen, Etienne Plastisch chirurgen Bergman.
Vanaf 2009 is dokter Lommen werkzaam in de Bergman Kliniek. Daarnaast werkt hij tijdens zijn vakanties als vrijwilliger met een aantal collega's' van de Bergman Kliniek voor Interplast Holland en opereert gespleten lippen en brandwonden in Afrika. Hij is gepromoveerd op het onderwerp kunsthuid in 1988.
dr. Wynand Melenhorst, plastisch chirurg, Bergman Clinics.
Hij beschreef daar de resultaten van zijn onderzoek over de werkzaamheid van Arnica bij ooglidcorrecties. Vanaf 2013 tot op heden is hij redactielid van het Nederlands Tijdschrift voor Plastische Chirurgie. Sinds januari 2017 werkt dokter Melenhorst bij Bergman Clinics als plastisch chirurg in Bilthoven, Hilversum en Velp.
dr. F.Ulrich, Franziska Plastisch chirurgen Bergman Clinics.
Van 2001 tot 2004 was zij op de afdeling plastische en handchirurgie van het brandwondencentrum van het Universiteitsziekenhuis Aachen in Duitsland werkzaam. Van 2004 tot 2005 werkte dokter Lichtenegger als waarnemend arts in een kliniek voor esthetische chirurgie in Ruy Vieira in Rio de Janeiro, Brazilië en in het Caritas Hospital Regensburg, Duitsland. Van 2006 tot 2009 werkte zij als plastisch chirurg in het Caritas Hospital Regensburg. In 2006 werd dokter Lichtenegger ingeloot voor een fellowship van de Duitse Associatie van Plastisch Chirurgen in New York. Vanaf 2009 is zij als plastisch chirurg in Nederland werkzaam. Sinds juni 2011 versterkt dokter Lichtenegger het specialistenteam van Bergman Clinics. Zij werkt op de vestigingen in Bilthoven en Hilversum.
Plastisch chirurg Medisch specialisten Uiterlijk en Huid.
U bevindt zich hier: Home Medisch specialisten Uiterlijk en Huid Plastisch chirurg. Medisch Specialisten Uiterlijk en Huid, Plastisch chirurg. Overweegt u een ingreep? Bij Bergman Clinics werken uitsluitend specialisten die de behandeling met de grootst mogelijke aandacht en zorg uitvoeren.
drs. Steven Korteweg Plastisch chirurg Medisch specialisten Uiterlijk en Huid Algemeen chirurg spataderzorg, Anesthesioloog, Cosmetisch arts, Dermatoloog, Fleboloog spataderzorg, Huidtherapeut, KNO-ar
Sinds juni 2015 is dokter Korteweg werkzaam bij Bergman Clinics als plastisch chirurg in Amsterdam, Bilthoven en Hilversum. Dokter Korteweg is lid van onder andere de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie NVPC en de Nederlandse Vereniging van Esthetische Plastische Chirurgie NVEPC.

Contacteer ons