Op zoek naar plastisch chirurg bergman kliniek?

   
   
 
plastisch chirurg bergman kliniek
dr. F.Ulrich, Franziska Plastisch chirurgen Bergman Clinics.
Van 2001 tot 2004 was zij op de afdeling plastische en handchirurgie van het brandwondencentrum van het Universiteitsziekenhuis Aachen in Duitsland werkzaam. Van 2004 tot 2005 werkte dokter Lichtenegger als waarnemend arts in een kliniek voor esthetische chirurgie in Ruy Vieira in Rio de Janeiro, Brazilië en in het Caritas Hospital Regensburg, Duitsland. Van 2006 tot 2009 werkte zij als plastisch chirurg in het Caritas Hospital Regensburg. In 2006 werd dokter Lichtenegger ingeloot voor een fellowship van de Duitse Associatie van Plastisch Chirurgen in New York. Vanaf 2009 is zij als plastisch chirurg in Nederland werkzaam. Sinds juni 2011 versterkt dokter Lichtenegger het specialistenteam van Bergman Clinics.
Plastische chirurgie.
Pijlers van kwaliteit. Waarderingen Zorgkaart Nederland. Vergoedingen en uw verzekering. Geef uw reactie. Bergman Clinics Hoofdkantoor Gooimeer 11 1411 DE Naarden 088 9000 500 BTW NL 8241.78.828 B01 KvK 30137445. 2018 Bergman Clinics Disclaimer Privacy statement Cookiebeleid ZKN Algemene Voorwaarden.
drs. Pieter Verduijn Plastisch chirurgen Bergman Clinics.
Tijdens zijn opleiding tot plastisch chirurg heeft hij diverse buitenlandse fellowships gedaan, waaronder reconstructieve chirurgie in Australië. Na afronding is dokter Verduijn achtereen volgens werkzaam geweest als staflid plastische chirurgie in het Rijnland Ziekenhuis, Reinaert Kliniek en is hij nog verbonden aan het LUMC in Leiden. Sinds 1 december 2013 is hij eveneens werkzaam als plastisch chirurg bij Bergman Clinics in de vestigingen Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Rijswijk.
drs. Daphne van Dam Plastisch chirurgen Bergman Clinics.
Haar aandachtsgebied is de esthetische plastische chirurgie van het gelaat, borstchirurgie en kinder plastische chirurgie. Per januari 2011 versterkt zij het specialistenteam van Bergman Clinics en werkt zij als plastisch chirurg bij onze vestigingen in Hilversum en Heerenveen. Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt dokter van Dam regelmatig nascholingen en bezoekt congressen in binnen en buitenland.
2 plastisch chirurgen in Bilthoven.
Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Beroep Plastisch chirurg. Alexander Monro Ziekenhuis Borstkankerziekenhuis, Bilthoven. Boerhaave Medisch Centrum, Amsterdam. Beroep Plastisch chirurg. Alexander Monro Ziekenhuis Borstkankerziekenhuis, Bilthoven. Kliniek Veldhoven, Veldhoven. Beroep: Plastisch chirurg.
drs. A. A. van Engeland, Anneke Plastisch chirurg Bergman Clinics.
Naast dit aspect van het vak heeft drs van Engeland meerdere malen deel genomen aan een missie naar India met stichting IntReS. Daar worden vooral patienten met hazenlippen, brandwonden en aangeboren afwijkingen geopereerd. Sinds januari 2010 is zij werkzaam als plastisch chirurg bij Bergman Clinics.
dr. Wynand Melenhorst, plastisch chirurg, Bergman Clinics.
Melenhorst verdere ervaring op in Perth, Australië en in Barcelona, Spanje. Dokter Melenhorst is naast zijn werk als plastisch chirurg bij Bergman Clinics ook werkzaam in het Diakonessenhuis Utrecht. Daar ligt zijn focus op de reconstructieve plastische chirurgie na borstkanker en huidkanker.
dr. M.D.E. Koopmann, Maarten Plastisch chirurgen Bergman.
Dokter Koopmann is een fantastische plastisch chirurg en behoort absoluut tot een van de beste plastisch chirurgen van Nederland. Hij heeft mij heel. Dokter Koopmann is een fantastische plastisch chirurg en behoort absoluut tot een van de beste plastisch chirurgen van Nederland. Hij heeft mij heel. Borstvergroting door Dokter Koopmann bij Bergman Clinics.
Plastisch chirurg Medisch specialisten Uiterlijk en Huid.
U bevindt zich hier: Home Medisch specialisten Uiterlijk en Huid Plastisch chirurg. Medisch Specialisten Uiterlijk en Huid, Plastisch chirurg. Overweegt u een ingreep? Bij Bergman Clinics werken uitsluitend specialisten die de behandeling met de grootst mogelijke aandacht en zorg uitvoeren.
Bergman Clinics, Uiterlijk en Huid, inclusief MediSpa, Rijswijk Rijswijk.
Beroep Plastisch chirurg. Specialisme Cosmetische chirurgie. Zorginstelling Bergman Clinics, Uiterlijk en Huid, inclusief MediSpa, Rijswijk, Rijswijk. Beroep Plastisch chirurg. Zorginstelling Bergman Clinics, Uiterlijk en Huid, inclusief MediSpa, Rijswijk, Rijswijk. Nolst Trenité, G.J. Zorginstelling Bergman Clinics, Uiterlijk en Huid, inclusief MediSpa, Rijswijk, Rijswijk.

Contacteer ons