Resultaten voor prive kliniek groningen

   
   
 
prive kliniek groningen
ACCZ A Klinieken in Groningen KliniekErvaringen.nl.
ACCZ A Klinieken. Marcellus Emantslaan 1/A 9721 TK Groningen, Nederland. Gebaseerd op 183 ervaringen. Deel je ervaring. ACCZ A Klinieken. ACCZ A Klinieken. 0900 55 77 777. Ga naar de website Stel een vraag. Deze score is opgebouwd uit 183 ervaringen op KliniekErvaringen.nl. 9 2, Telefonische bereikbaarheid. 9 4, Klantvriendelijkheid. 9 3, Het consultgesprek. 9 3, Deskundigheid medische staf. 9 3, De behandeling. 9 4, Persoonlijke service. Raadt ACCZ A Klinieken aan. Omschrijving ACCZ A Klinieken. A Klinieken: Topklinieken voor esthetische, plastische en cosmetische chirurgie, gezichtsverjonging en contourcorrecties. Wanneer u kiest voor een behandeling bij ACCZ, bent u verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Al zes jaar op rij zijn wij de best beoordeelde kliniek in Nederland en Duitsland op het gebied van ooglidcorrecties, borstvergrotingen, liposuctie, schaamlipcorrecties, facelift, injectables, borstlift en genitale correcties.
Universitair Centrum Esthetische Chirurgie Groningen.
Het Universitair Centrum Esthetische Chirurgie UCEC Groningen is de eerste universitaire privékliniek voor esthetische chirurgie in Nederland. De kliniek is georganiseerd binnen de afdeling Plastische Chirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen UMCG. Een kleine selectie uit de diverse behandelingen.:
A Klinieken Dé kliniek voor Plastische en Cosmetische Chirurgie.
Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Ons ervaren team van specialisten staat dagelijks van 09.00 uur tot 21.00 uur klaar om u te woord te staan. Welkom bij A Klinieken, dé kliniek voor Plastische en Cosmetische Chirurgie.
Kliniek Groningen Bij ernstige psychische problemen Lentis.
Het hoofdstation van Groningen bevindt zich op minder dan tien minuten lopen van onze kliniek. Patiënten die opgenomen zijn in de kliniek mogen buiten de therapieën om bezoek ontvangen. De bezoektijden zijn van 14.00-17.00 uur en van 19.00 21.00 uur.
Independer.
Cavari Clinics, de specialist in complexe medische analyses.
Wij leveren die. Meer voor de patiënt. Wanneer het ingewikkeld wordt, zijn wij op ons best. Meer voor de verwijzer. Gezonde werknemers, ook uw belang. Meer voor de werkgever. 9728 NP Groningen. Tel 085 0290 525. Fax 085 0290 526.
Medisch cosmetische kliniek DermaClinic.
Als cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon hebben we alle professionals op beauty gebied onder één dak. Uw spiegelbeeld moet passen bij uw gevoel. Daar helpen wij u mee, op een veilige en effectieve wijze. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.
Welkom bij ACCZ A Klinieken ACCZ A Klinieken.
Hiermee zijn we voor veel behandelingen de meest voordelige kliniek van Nederland, Duitsland en Belgie! Deze hoogste kwaliteit en laagste prijs policy heeft ervoor gezorgd dat we de enige kliniek zijn die in tijden van economische recessie een jaarlijke groei hebben kunnen doorzetten en hiermee de al ruimschoots aanwezige expertise hebben kunnen uitbouwen tot niet te evenaren hoogte.
DC Klinieken Groningen DC Klinieken.
Home Contact Vestigingen. DC Klinieken Groningen. Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. 9725 CH Groningen. Tel: 088 0100 900. Achter de kliniek is een parkeerterrein waar bezoekers gratis kunnen parkeren. Spoed buiten kantooruren. Het centrum is buiten kantooruren alleen voor spoedgevallen bereikbaar.
Plastische chirurgie Martini ziekenhuis Groningen Plastische Chirurgie Groningen.
Informatie voor huisartsen. Plastische chirurgie in het MArtini Ziekenhuis Groningen. Bent u op zoek naar een plastisch chirurg? Dan is het Plastisch Chirurgisch Centrum Groningen de meest logische keuze. Veiligheid en deskundigheid staan voorop in het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Contacteer ons