Op zoek naar blaak kliniek dermatologie?

   
   
 
blaak kliniek dermatologie
Behandelingen.
Een halslift in onze kliniek wordt uitgevoerd door Drs. Robert Boonen een gespecialiseerde cosmetisch arts. Robert Boonen studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij heeft als student diverse stages gelopen bij buitenlandse universiteiten, waaronder Yale University in Amerika. Na zijn afstuderen is hij twee jaar werkzaam geweest als assistent-gynaecoloog, maar besloot uiteindelijk in 1991 over te stappen naar de flebologie. Zijn flebologische opleiding heeft hij genoten in Rotterdam. Sinds begin jaren 90 is drs. Boonen gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. De combinatie van medische kennis en oog voor de cosmetische resultaten heeft hem vanaf het begin gefascineerd. Robert Boonen is tevens Algemeen Directeur van Stichting Polikliniek de Blaak.
Binnen een week een consult bij de dermatoloog.
Patiënten kunnen al binnen een week terecht voor een consult bij een van onze dermatologen. De polikliniek heeft spreekuren voor dermatologie in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg. De dermatologie wordt bij Polikliniek de Blaak in de volle breedte uitgevoerd. Onze dermatologen behandelen.:
Polikliniek de Blaak Spataderen, Aambeien, Chirurgie en Huidtherapie.
Polikliniek de Blaak. Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in het behandelen van spataderen, aambeien, huidziekten en het uitvoeren van cosmetische chirurgie en huidtherapie. Wij hebben korte wachtlijsten, de behandelingen worden bij medische indicatie volledig vergoed en onze gespecialiseerde artsen gebruiken de nieuwste apparatuur en de laatste behandelmethoden.
Contact Polikliniek de Blaak.
Meld dit dan direct bij uw eerste telefonische contact zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen en op de juiste locatie kunnen inplannen. Routekaartjes naar de vestigingen.: Vestiging Rotterdam Blaak. Polikliniek de Blaak. 3011 GB ROTTERDAM. Grotere kaart weergeven.
Specialisten van Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak in Rotterdam.
94% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak.: Zorginstelling Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak, Rotterdam. Zorginstelling Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak, Rotterdam.
Polikliniek dermatologie Tilburg.
Myrte Stok, opgeleid in het Vrije Universiteits medisch Centrum. Naast de algemene dermatologie heeft zij als speerpunten dermato-oncologie, dermatochirurgie en flebologie. Polikliniek de Blaak heeft het ZKN keurmerk zodat u verzekerd bent van de beste zorg op het gebied van dermatologie in de regio Tilburg.
Even voorstellen: dermatoloog drs. Myrte Stok.
Even voorstellen: dermatoloog drs. Sinds kort heeft de afdeling dermatologie van Polikliniek de Blaak versterking gekregen van dermatoloog drs. Zij zal vooral in Rijswijk en Tilburg spreekuur dermatologie houden. Graag willen wij drs. Stok wat uitgebreider aan u voorstellen door middel van onderstaand interview.
Prijslijst.
Algemeen telefoonnummer: 085 488 17 00. Contactgegevens: Rotterdam Rijswijk Tilburg. Mobiele versie Links. Website ontwikkeld door Internetbureau Multisant. Polikliniek de Blaak heeft het ZKN keurmerk en het Spataderkeurmerk. Polikliniek de Blaak maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Huidziekten dermatologie Polikliniek de Blaak.
Het resultaat is dat ik nu al 70% minder klachten heb dan de afgelopen jaren. Polikliniek de Blaak heeft het Kwaliteitszegel Dermatologie ontvangen van de Vereniging Huidpatiënten Nederland. Het Kwaliteitszegel Dermatologie is door Huidpatiënten Nederland toegekend aan ziekenhuizen en behandelcentra die voldoen aan 18 kwaliteitscriteria.
Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak Rotterdam.
Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis. Er zijn 12 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak, Rotterdam. Zorginstelling Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak, Rotterdam. Zorginstelling Polikliniek de Blaak Rotterdam, locatie de Blaak, Rotterdam.

Contacteer ons